Přihlašovací formulář
Přihlašovací jméno
Přihlašovací heslo




Zapomenuté heslo|Zaregistrovat se
Osobní údajeObjednávkyPorovnáníOblíbenéReklamaceOdhlášení
cz
CZK
Textové stránky
    cz
    CZK
    Zpět
    1. Hlavní stránka
    2. Malé spotřebiče
    3. Kávovary a Espresso
    4. Kávovary

    ORAVA ES-300 Pákový espresso kávovar


    Kód produktu2103868
    Part numberES-300
    EAN produktu8586016725813
     
    Záruka:24 Měsíc(ů)
    Výrobce:ORAVA
    Skladová dostupnost:Na dotaz
    Vaše cena bez DPH
    2790.08 Kč
    Vaše cena včetně DPH
    3376 Kč






    Přidat produkt k porovnání >
    Popis

    Pákový espresso kávovar

    Kód: ES-300

    • design s nerezovou úpravou

    • nerezová tryska na napěnění mléka pro krémovou pěnu

    • 15 bar

    • světelná signalizace

    Privátní barista od Oravy!

    Mistrem pro přípravu excelentního espressa i lehoučkého mléčného kapučína je pákový espresso kávovar Orava ES-300. Kávě skutečně rozumí a je stvořen tak, aby při přípravě espressa zohlednil všechny faktory pro dokonalý výsledek.
    Elegantní a kompaktní design s nerezovou úpravou. Možnost použít mletou kávu i všechny druhy porcované kávy. Provozní tlak: 15 bar. Odnímatelná nádoba na vodu o objemu 1,6l. Nerezová tryska k napěnění mléka pro krémovou pěnu. Světelná signalizace přípravy a provozu. Tepelná pojistka proti přehřátí.

    Provozní tlak

    Kávovar ES-300 má tlak 15 barů – na espressu tak dokáže vyčarovat zlatavou krémovou pěnu, která mu dodává bohatou chuť a podmanivé aroma.

    Páka na vložení umleté kávy

    Pomletou kávu je třeba dostatečně upěchovat. Používá se k tomu nástroj připomínající velké razítko - zvaný tamper. Je důležité, aby káva byla upěchována rovnoměrně - aby voda protékala stejně rychle celou plochou kávy.

    Lahodné kapučíno? Žádný problém.

    Díky napěňovací trysce si hravě poradíte také s přípravou lahodného kapučína. Díky světelné signalizaci přípravy a provozu budete přesně vědět, kolik kroků vás dělí od prvního douška.

    Kávová klasika z Itálie

    Kvalitní kapučíno je rozděleno na rovnoměrné třetiny. 1/3 kávy, 1/3 teplého mléka, 1/3 zpěněného mléka. Množství teplého mléka + získané pěny je tedy dvojnásobkem připravené kávy.

    .